Garaje En venta Calle del Carme, Carme-Vistalegre, Girona

 • 11.550 € Ref. CARPARK

Parquing en venta en la calle del Carme, el acceso al parking se hace entrando directamente el coche al elevador, por tanto solo es para vehículos pequeños. Esta situado a 2 minutos del supermercado.

Girona és una ciutat i un municipi del nord-est de Catalunya, capital de la comarca del Gironès, de la vegueria de Girona i de la província de Girona. Pertany a l'àmbit de les comarques gironines.

La ciutat es troba a la confluència de quatre rius (el Ter, l'Onyar, el Güell i el Galligants) i a una altitud de 75 m sobre el nivell del mar. El seu terme municipal limita al nord amb Sant Julià de Ramis i Sarrià de Ter; a l'est, amb Celrà; al sud-est, amb Juià i Quart; al sud-oest, amb Fornells de la Selva, Vilablareix i Salt; i a l'oest, amb Sant Gregori. El municipi tenia 101.852 habitants el 2019. [1]

El seu nucli històric o barri vell compta amb elements monumentals únics al continent. Es troba delimitat per l'anomenat passeig de la Muralla, el camí de ronda de les antigues muralles carolíngies (s. IX) i de la baixa edat mitjana (s. XIV i XV). Entre els seus monuments destaquen el call (antic barri jueu, dels més ben conservats d'Espanya), les acolorides cases de l'Onyar, els banys àrabs i la catedral, d'una grandíssima nau única que és la més ampla del món en estil gòtic. [2.

  Características básicas

  • Coche pequeño

  Características adicionales

  • Puerta automática
  • Sistemas de alarma
  • Ascensor
  Ver mapa